Burse de traducere - Warwick Translates

18 Feb 2019

"Warwick Translates" este prima școală de vară de traducere literară care va avea loc la Universitatea din Warwick (Regatul Unit). Această Școală de vară oferă posibilitatea de a traduce texte de toate genurile literare în limba engleză și aici se lucrează cu cei mai importanți traducători profesioniști. 

articol complet

Mobilitatea culturală europeană - Chestionar

15 Feb 2019

În aprilie 2019 va fi lansat un nou fond pilot european de mobilitate culturală, susținut de Comisia Europeană prin programul Creative Europe. Între aprilie și septembrie 2019, artiștii eligibili și profesioniștii din domeniul culturii vor putea solicita sprijin financiar menit să acopere un scop profesional în străinătate în cadrul țărilor din programul Creative Europe.

articol complet

Clipe albastre - Invitatie

11 Feb 2019

Conducerea Filialei Bucureşti – Literatură pentru Copii şi Tineret a Uniunii Scriitorilor din România are onoarea de a vă invita sâmbătă, 16 februarie 2019 la întâlnirea nr. 42 a Clubului de literatură pentru copii şi tineret „Clipe albastre”.

articol complet

World Poetry Movement

01 Feb 2019

Filiala de Poezie-București a USR vă invită vineri 8 februarie la Centrul Cultural ”Mihai Eminescu” la evenimentul literar:

articol complet

Invitatie - Clipe albastre

16 Jan 2019

Conducerea Filialei Bucureşti – Literatură pentru Copii şi Tineret a Uniunii Scriitorilor din România are onoarea de a vă invita sâmbătă, 19 ianuarie 2019 la întâlnirea nr. 41 a Clubului de literatură pentru copii şi tineret „Clipe albastre”.

articol complet
Efect de propagare

Efect de propagare

16 Jan 2019

În data de 23 ianuarie, ora 19, la Institutul Balassi – Institutul maghiar din București, va avea loc lansarea volumului Efect de propagare – Poeți maghiari de la Echinox.

articol complet

Alte articole

Burse de traducere - Warwick Translates

18 Feb 2019 (Noutati)

"Warwick Translates" este prima școală de vară de traducere literară care va avea loc la Universitatea din Warwick (Regatul…

2019 – ANUL CĂRŢII, România citeşte

15 Feb 2019 (Noutati)

Lectura publica alaturi de Societatea Scriitorilor din Slovacia

Mobilitatea culturală europeană - Chestionar

15 Feb 2019 (Noutati)

În aprilie 2019 va fi lansat un nou fond pilot european de mobilitate culturală, susținut de Comisia Europeană prin…

Clipe albastre - Invitatie

11 Feb 2019 (Noutati)

Conducerea Filialei Bucureşti – Literatură pentru Copii şi Tineret a Uniunii Scriitorilor din România are onoarea de…