Comunicat

Comunicate   08 May 2017

 

Universitatea „Ovidius” din Constanța, în colaborare cu Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, organizează luni, 8 mai 2017, la ora 12:00, în Aula Bibliotecii Universității „Ovidius” din Constanţa (Bulevardul Mamaia, nr. 124), ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa domnului MIRCEA CĂRTĂRESCU, pentru întreaga activitate în domeniul literaturii și științelor umaniste.

După ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa, la invitația Filialei Dobrogea a U.S.R., Mircea Cărtărescu va susține conferința cu titlul: „Liniile de forță ale poeziei de azi”, iar accesul celor interesați este liber.

Evenimentul pe care Universitatea „Ovidius” din Constanța, în colaborare cu Filiala Dobrogea a U.S.R., îl propune publicului este parte a proiectului mai amplu de deschidere a spațiului cultural dobrogean către marile personalități ale culturii românești și internaționale.
La eveniment vor participa înalte oficialități locale, iar dialogul dintre autor și jurnaliști se va desfășura la sfârșitul evenimentului, sub formă de conferință de presă.

 

Poster_Cartarescu_Angelo_2017.jpg

 

Arhiva