Invitație

Evenimente Trecute   13 Dec 2016

 

„Brașoave 2. Tabăra de poezie în buricul târgului” este evenimentul săptămânii care începe.

Filiala Brașov a Uniunii Scriitorilor din România, în parteneriat cu Grupul-de-litere-sunete-și-culori „Caii verzi de pe pereți” organizează o serie de întâlniri la Librăria Okian, Muzeul Primei Școli Românești, Librăria „Șt. O. Iosif” și Muzeul „Casa Mureșenilor”, constând în: recitaluri de poezie, simpozion intitulat Dialogul româno-bulgar în Scheii Brașovului în ultimele șase secole, lansare de carte, expoziții de artă plastică, intermezzo-uri muzicale.

Invitat de onoare: Gabriel Chifu, vicepreședintele Uniunii Scriitorilor din România.

Participă scriitori importanți din Bulgaria: Anna Dimitrova, Maia Angelova, Neli Piguleva, Krasimir Manev, Plamen Penev și din România: Răzvan Voncu, Adrian Lesenciuc, Laurențiu-Ciprian Tudor, Vasile Oltean, Cătălin Stanciu, Adrian Munteanu, Mihaela Malea Stroe, Cristian Muntean, Florin Caragiu, Diana Caragiu, Daniela Șontică, Nicolae Oprișan, Călin Sămărghițan, Liliana Ursu, Ionel Simota.


O avancronică a evenimentului a fost semnată de Tudor Laurențiu-Ciprian: Vă așteptăm la Brașoave, ediția a II-a! Tabără de poezie în buricul burgului, la mijloc de decembrie Brașov

 

va_asteptam_la_brasoave_editia_a_ii_a_tabara_de_poezie_in_buricul_burgului_la_mijloc_de_decembrie_16752.jpg

 

Arhiva